— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften
  • Home
  • Blog
  • Een Coopman Traplift: omdat het nergens beter is dan thuis

Een Coopman Traplift: omdat het nergens beter is dan thuis

maandag 02 oktober 2017
Zinkt de moed u al in de schoenen wanneer u nog maar denkt aan verhuizen? Uw huis, gevuld met herinneringen, jaren van lief en leed, hartverwarmende foto’s en souvenirs. Uw huis, waar u reeds jarenlang uw familie en vrienden ontvangt. Uw thuis? Die maakt deel uit van wie u bent en is daarom des te pijnlijker om achter te laten. Omdat wij ‘thuis wonen’, net zoals u, belangrijk vinden, is het onze missie u hierin te begeleiden. Coopman Trapliften: omdat het nergens beter is dan thuis.

Word geen gevangene in uw eigen woning: investeer in een traplift

Het is nergens zo goed als thuis, wordt weleens gezegd. Een gezegde waar veel waarheid in schuilt. En toch, is die ‘thuis’ een gegeven waar veel ouderen dagelijks mee worstelen. Die trap iedere keer weer op en af? Telkens weer hijgend boven komen en het gevoel hebben dat u een marathon heeft gelopen? Word geen gevangene in uw eigen huis. Coopman Trapliften gaat graag samen met u op zoek naar een oplossing op maat. Omdat thuis wonen belangrijk is.

Langer thuis blijven wonen? Coopman Trapliften helpt u op weg

Ouder worden. Leven met een beperking die uw mobiliteit op de proef stelt. Het is geen pretje. Gelukkig bestaan erop vandaag talloze mogelijkheden die u het leven een stuk makkelijker kunnen maken. De senior van vandaag blijft langer thuis wonen en daar helpt Coopman Trapliften graag aan mee.

Coopman Trapliften: wat hebben wij u te bieden?

Al meer dan 50 jaar helpen wij senioren en mensen met een mobiele beperking aan een oplossing op maat. Een oplossing gebaseerd op uw specifieke noden is waar wij dag in dag uit naar streven. Om deze doelstelling te kunnen waarmaken, biedt Coopman Trapliften u de keuze uit het ruimste assortiment aan traplift modellen in heel België. Daarnaast werken wij met een ervaren team van eigen traplift installateurs, waarbij u 24 op 24 en 7 op 7 terecht kunt. Langer en op een veilige manier thuis blijven wonen? Wij helpen u graag op weg!

Ook u vindt langer thuis wonen belangrijk? Neem gerust een kijkje in ons aanbod. U heeft nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij beantwoorden met plezier al uw traplift vragen.

Lees meer over trapliften

Meer informatie over traplift