— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

Een traplift voor Jeanne

donderdag 22 maart 2018
“Ik herinner het me alsof het gisteren was! Iedere vrijdagavond bakte ik taart. Met krieken, smeuïge appels en heel af en toe eens met mandarijntjes. Welke het uiteindelijk werd maakte niet uit, want elke zaterdagnamiddag om 14u stipt stonden ze daar: mijn twee prachtige kleindochters! Altijd paraat voor een middagje bakken, ravotten in de tuin en spelletjes spelen. Dit terwijl mijn schoondochters inkopen gingen doen. Fantastisch vond ik dat! Wat jong geweld in huis, dat hield me bezig. Zij zorgden ervoor dat ik actief bleef. Alleen dat ravotten ging steeds moeizamer. Hoe jong ik me ook nog voelde, mijn knieën wilden niet meer mee. En die steile trap naar de ‘muziekkamer’, waar Juliette en Marie altijd speelden, werd een onmogelijk obstakel. Radeloos werd ik ervan. Verhuizen naar een ‘home’ dan maar? Daar werd je pas echt ‘oud’! En mijn speelnamiddagen met de kleinkinderen opgeven? Nooit!”

Hoe die Coopman traplift Jeanne’s leven veranderde…

Toen Jeanne het eerst van een traplift hoorde, reageerde ze afkeurend. ‘Een traplift? Da’s toch voor oude mensen!’. Jeanne was best nog een pittige dame voor een vrouw van in de tachtig, maar toen haar zonen haar uiteindelijk vroegen ‘of het geen tijd was om te verhuizen’ maakte ze de klik. ‘Verhuizen? Van mijn leven niet!’ en toen gingen ze samen op zoek naar een trapliften leverancier. Het vinden van een geschikte traplift bleek echter geen sinecure te zijn. De lastige afmetingen van de trap maakten dat dit ‘project’ voor veel traplift installateurs een onmogelijke zaak bleek te zijn. Tot men op de website van Coopman Trapliften botste. ‘Een traplift voor elke trap,’, daar gingen we voor! Zo gezegd, zo gedaan: Juliette en Marie komen nog steeds elke zaterdagmiddag langs. En die kriekentaart? Die brengt Jeanne voortaan in geen tijd naar de muziekkamer!

Doet ook u profijt aan een Coopman traplift? Doe hier de test!

Maakt een traplift ook voor u het verschil? Wij stelden speciaal voor u een persoonlijke checklist op:

 • U vindt het lastig telkens om hulp te moeten vragen om de trap omhoog te raken.
 • Wanneer u eindelijk boven bent, bent u steevast volledig buiten adem.
 • U voelt zich soms een gevangene in uw eigen woning.
 • Uw kinderen tonen zich bezorgd om uw veiligheid.
 • U wilt graag langer kunnen genieten van uw eigen huis.

Kan u deze afvinken? Dan is het misschien wel tijd voor een traplift.

Waarom u kiest voor een Coopman traplift?

 • Meer dan 50 jaar ervaring en knowhow.
 • Onderdeel van de alom gekende firma Coopman Orona.
 • Steeds op maat van uw trap.
 • Uitstekende service: 24 op 24u, 7 dagen op 7!
 • Vlotte bereikbaarheid vanuit Oost- en West-Vlaanderen. Bezoek onze showroom in Waregem!
 • Vrijblijvende offerte en advies.

Benieuwd naar wat een Coopman traplift voor u zou kunnen betekenen? Bekijk hier de verschillende modellen! Of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers. Wij staan u graag te woord.

Lees meer over trapliften

Meer informatie over traplift