— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

Een traplift op een glazen trap: kan dat wel?

In Dinant mochten we aan de slag met een trap met glazen treden! En een traplift bevestigen op een glazen trap? Een echte uitdaging, die we met beide handen grepen!

Een traplift bevestigen op treden van glas? Zo gingen we te werk!

Concreet ging het hier om een inox trap met glazen treden. Boren in de traptreden was met deze reden niet mogelijk. Om de plaatsing van deze traplift toch mogelijk te maken, voorzagen we een MONO-traplift, waarvan de rail vakkundig werd vastgemaakt op maat van de trap. De volledige rail werd uiteindelijk vakkundig vastgemaakt met een speciale transparante lijm. En het resultaat? Dat mag er gerust zijn!

Coopman Trapliften: geen producten, maar oplossingen!

Een traplift dient in de eerste plaats om uw leven te vereenvoudigen. Iedere trap is anders en daarom voorzien wij steevast een oplossing op maat, zodat u niet alleen makkelijker maar ook op een veilige manier door uw woning kan bewegen.

U twijfelt of een traplift wel mogelijk is met uw trap? Neem gerust contact op! Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Blogartikels voor traplift

Meer informatie over traplift

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap.

De trapliften of stoelliften van Coopman passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Coopman heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een gratis offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.
  • Steeds op maat van uw trap
  • Betaalbaar in onderhoud
  • Verbouwen is niet nodig
  • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
  • Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken
Ja, ik wil een offerte

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten