— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

Oude traplift vervangen zonder sporen na te laten

  • trap werd intact gelaten
  • rail sluit aan op kromming van de trap
  • geen boorgaten zichtbaar
  • grotere voetenplank op maat

PROBLEEM

Mevrouw RH uit Rotselaar had reeds een oude traplift staan die aan vernieuwing toe was. Een nieuwe traplift was dus aan de orde, maar mevrouw wou graag een nieuwe traplift zonder dat er sporen van de oude of boorgaten zichtbaar waren. Ook had mevrouw graag een grotere voetenplank gehad.

AANPAK

Bij het plaatsen van een traplift worden meestal kleine gaatjes geboord om steunen op de trap te bevestigen. Doordat deze trap uit rotssteen bestaat, wouden de eigenaars ervan de trap graag intact laten. Coopman zorgde ervoor dat de rail, zonder steunen, netjes kon aansluiten volgens de kromming van de trap. De traplift en rail werden ook zodanig geplaatst dat er geen oude of nieuwe boorgaten zichtbaar zijn. De enkele gaatjes die dan toch zichtbaar bleken, werden netjes opgestopt en bijgewerkt. De nieuwe lift komt dus op de plaats van de oude, zonder zichtbare sporen.

Daarbovenop werd een grotere voetenplank op maat gemaakt zodat de klant in alle comfort kan genieten van de nieuwe traplift.

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap.

De trapliften of stoelliften van Coopman passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Coopman heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een gratis offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.
  • Steeds op maat van uw trap
  • Betaalbaar in onderhoud
  • Verbouwen is niet nodig
  • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
  • Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken
Ja, ik wil een offerte

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten