— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

Traplift voor asymmetrische trap met schuifstuk

  • trap over meerdere verdiepingen met een tussenbordes
  • deurgat blijft vrij
  • rail sluit mooi aan bij muur
  • schuifstuk schuift elektrisch in en uit per bediening

PROBLEEM

FJ uit Coudekerque heeft een trap over meerdere verdiepingen met een tussenbordes. Op het tussenbordes zijn de hoeken ongelijk. Zo meet de ene hoek 102 graden en de andere slechts 78 graden. Op het tussenbordes werken we dus niet met rechte hoeken, maar zou de rail van de traplift aangepast moeten worden aan de hoeken van het bordes. Beneden aan de trap zit ook een deurgat dat zeker vrij moet blijven indien de traplift niet wordt gebruikt.

AANPAK

In dit geval koos FJ uit Coudekerque voor een TWO. De rail werd zodanig geplooid zodat die mooi dicht bij de muur aansluit en past in de ongelijke hoeken. Bij Comfortift wordt de rail volledig geplooid en telkens hernomen waardoor de bocht perfect kan nagebootst worden. Om het deurgat vrij te laten als de traplift niet wordt gebruikt, hebben we in dit geval een schuifstuk geïnstalleerd. Het schuifstuk schuift elektrisch in en uit per bediening van de draadloze drukknoppen (bediend door de gebruiker).

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap.

De trapliften of stoelliften van Coopman passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Coopman heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een gratis offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.
  • Steeds op maat van uw trap
  • Betaalbaar in onderhoud
  • Verbouwen is niet nodig
  • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
  • Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken
Ja, ik wil een offerte

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten