— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

Traplift voor smalle trap met tussenbordes

  • Smalle trap met tussenbordes
  • Oplossing om veilig naar boven te gaan met mogelijkheid om het bordes af te stappen
  • Mogelijkheid om achteruit te rijden

PROBLEEM

Bij mevrouw D.Y. in La Hulpe staat een behoorlijk smalle trap met een tussenbordes. Op het tussenbordes is een deur voorzien die naar het toilet leidt. Mevrouw zocht dus een oplossing om veilig naar boven te gaan met mogelijkheid om op het bordes af te stappen en gemakkelijk het toilet te betreden. Bovendien zocht D.Y. een manier om haar stoel netjes te parkeren als die niet gebruikt wordt.

OPLOSSING

Omdat het gaat om een behoorlijk smalle trap, hebben wij onze traplift One aangeboden. Deze traplift biedt de mogelijkheid om achteruit te rijden waardoor er minder plaats nodig is voor de knieën en dus gemonteerd kan worden op een smalle trap. De lift werd zodanig gemonteerd dat er makkelijk kan afgestapt worden op het tussenbordes alvorens de rit verder te zetten. Mevrouw kan dus gemakkelijk de eerste drie treden overbruggen met haar traplift om naar het toilet te gaan, daarna terug naar beneden rijden of de rit naar boven verder zetten. Beneden werd ook een parkeerbocht voorzien waardoor de traplift netjes aan de zijkant van de trap kan worden geplaatst als deze niet wordt gebruikt.

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap.

De trapliften of stoelliften van Coopman passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Coopman heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een gratis offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.
  • Steeds op maat van uw trap
  • Betaalbaar in onderhoud
  • Verbouwen is niet nodig
  • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
  • Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken
Ja, ik wil een offerte

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten