— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

ELAN

De Elan traplift voor rechte binnentrappen voldoet aan de eisen van onze klanten: gegarandeerde betrouwbaarheid, robuuste kwaliteit en een snelle installatie zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Voordelen van deze traplift

  • Continue laadstrip laadt batterijen constant op
  • Uitbreiding van de opties nu of later
  • Brede en verstelbare stoel

In overleg met ergonomische experts en bestaande trapliftgebruikers is men erin geslaagd om voor de traplift Elan een eenvoudig en robuust ontwerp te creëren dat voldoet aan al uw toegankelijkheidseisen.

De Elan is standaard uitgerust met een manueel draaiende zitting om een veilig op- en afstappen te verzekeren bovenaan de trap. Een veiligheidsriem is eveneens standaard voorzien. Een drukgevoelige rand rond de traplift biedt extra veiligheid in geval van obstakels op de trap. Daarenboven is de Elan uitgerust met een eenvoudig te bedienen joystick.

Dankzij het eenvoudige ontwerp kan de traplift heel snel in uw woning worden geïnstalleerd. De traplift verplaatst zich moeiteloos langs een aluminium rail die rechtstreeks en discreet op de trap is gemonteerd.

U kunt zich dus met het hoogste comfort en uiterst veilig tussen de verschillende verdiepingen van uw huis verplaatsen.


Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Coopman Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten