— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

DIAMANT

U bent op zoek naar een traplift die meer dan 130 kg aan kan? Dan heeft Coopman voor u dé oplossing! Onze traplift Diamant kan maar liefst 190 kilo dragen. Dat is een primeur voor ons land. De lift heeft een compact design en is geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met bochten.

Voordelen van deze traplift

  • Kan tot 190 kg aan
  • Voor rechte én bochtige trappen
  • Brede en verstelbare stoel

De meeste trapliften kunnen een gewicht aan tot 130 kilo. In de praktijk blijkt dit niet altijd genoeg te zijn. Coopman ging op zoek naar een oplossing en vond deze in de Verenigde Staten, waar bedrijven al langer inspelen op de toenemende zwaarlijvigheid en de wens om zo lang mogelijk in eigen huis te blijven wonen. Met de Diamant traplift kan dat nu ook in België. Met de aanwinst van de Diamant traplift is er nu écht voor iedereen een oplossing.

Aan het compacte design is het nauwelijks te zien, maar de Diamant traplift is zeer solide. Bovendien is deze traplift heel flexibel. De stoel zelf is extra ruim en kan in hoogte worden aangepast. De armleuningen van de Diamant zijn in de breedte aanpasbaar en opklapbaar. Onderaan is de traplift voorzien van een extra brede en verstelbare voetsteun.

De rail en de bevestigingspunten waarlangs de traplift loopt, zijn extra verstevigd. De rit omhoog of omlaag verloopt uiterst comfortabel (zonder schokken). De zitting draait bovenaan de trap zijwaarts voor een extra makkelijke afstap of opstap. Na gebruik wordt de traplift opgeklapt, zodat de trap perfect beloopbaar blijft voor andere gebruikers.

De installatie van de traplift is eenvoudig en vlot. Hak- en breekwerk in huis is niet nodig. De Diamant traplift wordt op maat gemaakt, maar is tevens betaalbaar. Coopman heeft de ambitie om elke minder mobiele persoon maximaal van zijn thuis te laten genieten.


Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Coopman Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten