— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

MONO

Voordelen van deze traplift

  • Dunste enkele rail
  • Supercompacte stoel
  • Automatische draaizitting mogelijk

De traplift MONO is ideaal om langs de binnenbocht te installeren van uw smalle, steile trap. De MONO kan met gemak een steile helling aan en kan ook achteruit omhoog. Hierdoor heeft u nét even iets meer zitruimte en loopt u geen risico dat u met uw knieën tegen de muur of onder de trapleuning komt.

Met de traplift MONO in huis kunnen u en anderen uw trap gewoon blijven gebruiken. Uw trapleuning blijft namelijk gewoon zitten en de brede kant van uw trap blijft helemaal vrij. Er verandert dus eigenlijk helemaal niets aan uw trap. Met de traplift MONO kan iedereen de trap veilig op en af.

Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Coopman Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten