— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

DUO

Elegantie aan de beste prijs

Voordelen van deze traplift

  • Kwaliteitsvolle en solide duorail
  • Bovenste rail kan als trapleuning dienen
  • Variëteit aan start- en stopopties
  • Ingebouwde en praktische veiligheidsgordel inbegrepen

In opgevouwen toestand neemt de Coopman Duo slechts 40 cm in. Zo kan de rest van de familie blijven gebruik maken van de trap.

Dankzij de hendels aan beide kanten van uw traplift kan u uw stoel gemakkelijk draaien wanneer u boven komt. Zo kan u veilig op- en afstappen.

De veiligheidsranden zorgen ervoor dat uw traplift vanzelf stopt als deze weerstand voelt. Zo wordt een veilige en comfortabele rit gegarandeerd.

Dankzij de flexibele joystick kan de traplift gemakkelijk bediend worden. Met de twee afstandsbedieningen kan de lift ook van op afstand bestuurd worden.Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten