— Wij verhogen uw comfort
Coopman Trapliften

TWO

De traplift TWO is de meest verkochte traplift. Het eerste dat u opvalt, is dat de traplift eigenlijk weinig plaats inneemt. De traplift is compact en toch uitermate degelijk gebouwd. Bovendien biedt de Coopman TWO extra gemak: de bovenste buis van de looprail is op veel trappen ook te gebruiken als trapleuning. Daarnaast is de TWO óók een traplift die gezien mag worden. De subtiele en tijdloze vormgeving combineert goed met elk interieur.

Voordelen van deze traplift

  • Slanke buizen heel dicht langs de muur
  • Minimaal ruimteverlies door korte bochten
  • Bovenbuis als leuning

Bij het ontwerp werd alles in het werk gesteld om de rail en het stoeltje zo compact mogelijk te houden. Dit ziet u duidelijk terug: de buizen zijn bijzonder slank en kunnen heel dicht langs de muur worden aangebracht. Het stoeltje is even compact als het comfortabel is. Handig is dat u de bovenbuis in veel gevallen als leuning kunt gebruiken. Daardoor kan iedereen straks nog steeds moeiteloos uw trap op en af.

De TWO onderscheidt zich door haar hele slanke buizen. Deze dunne buizen zijn ook nog eens heel dicht langs de muur of leuning gemonteerd, waardoor de rail prachtig opgaat in het interieur en nauwelijks zal opvallen.

Het zal u aangenaam verrassen hoe perfect de traplift TWO langs de buitenbocht loopt. Ook bij de kortste bochten gaat de TWO in één vloeiende beweging omhoog en omlaag. De constructie is ook bijzonder degelijk waardoor u telkens met een veilig gevoel naar boven en beneden kunt.

Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Coopman Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten